Skip to main content
Vermoeidheid

Vermoeidheid

Bewust heb ik dit kopje op mijn website geplaatst. In mijn praktijk is een veel gehoorde klacht vermoeidheid. Vaak als ze bij mij komen heb je al een heel traject afgelegd en is er geen oorzaak gevonden. Het kan een fysieke oorzaak hebben waardoor het lijf moe is. Bijvoorbeeld een schildklier die te traag werkt, hartproblemen, bloedarmoede. Maar vaak is de vermoeidheid ook onverklaarbaar. Je bent bijvoorbeeld nog steeds moe na een nacht slapen. Of je slaapt slecht.

Gezond moe

Gezond moe is in mijn ogen dat als je inspanning hebt geleverd fysiek of mentaal. Daarna voel je je moe en vraagt je lijf om uit te rusten. Als je dan je rust neemt, heb je daarna weer energie om iets aan te pakken.

Samen met jouw ga je voelen en ervaren wat jouw lijf te vertellen heeft. Leer je (weer) luisteren naar de signalen van jouw lijf. Vervolgens ga je ontdekken wat jouw lijf vraagt wat nodig is voor jouw. Wie jij bent, wat jij wil en wat voor jouw belangrijk is. Ik maak hierbij gebruik van haptonomie, haptotherapie, systemisch werk en voetreflex.

Waar word jij moe van ?

Een keer een nacht slecht slapen en je vermoeid voelen kennen we allemaal wel. Maar als we dag in dag uit moe zijn, dan is er vaak wat anders aan de hand en is het ook nodig om het energielek te achterhalen.

Download hier het formulier voor inzicht in je energielek:
En wat is het resultaat ? Zijn er voldoende energiegevers voor je? Wil je hier verder mee maak nu een afspraak.

Nieuwsgierig geworden wat mijn praktijk voor je kan betekenen ? Zet nu je eerste stap en maak een afspraak.